Gammelhavn – den tidligere godsbanegrund i hjertet af Vejle

Det nye shoppingcentrum i Vejle city har en unik placering, og ligger i umiddelbar forlængelse af den eksisterende gågade, Sønderbrogade. I forbindelse med opførelsen af Gammelhavn omdannes Sønderbrogade til gågade, således at den hyggelige og livligt besøgte shoppinggade forlænges ned til Fredericiavej. Herfra etableres moderne og let tilgængelige parkeringsforhold med mere end 900 parkeringspladser.

Trafikalt knudepunkt

Vejle er omgivet af motorveje og er nabo til Billund Lufthavn, som er Danmarks næststørste lufthavn med forbindelse til ind- og udland.

Vejle Banegård og Trafikterminal ligger blot 200 meter væk fra Gammelhavn hvor alle regional- og lyntog standser, og hvor al offentlig trafik udgår og forbinder de nærliggende kommuner.

Vejle er beliggende i Trekantområdet som er et af Danmarks største vækstområder, hvilket har været med til at gøre Vejle til en populær by. Vejle er den by i Danmark med den tredje største tilflytning, og i ultimo 2017 oplevede Vejle en fremgang på 1,85 % i antallet af indbyggere i forhold til 2016.

Vejle er tidligere kåret som Danmarks mest servicemindede handelsby og Danmarks bedste og hyggeligste handelsby.