Attraktive butikslokaler

Der opføres i alt 29.000 m² butiksareal i ejendommen, og lejemålene opføres med arealer fra 200 m² og op til 10.000 m², afhængigt af lejers ønske, hvilket gør det muligt at skabe stor variation i udbuddet af butikker.

Butikkerne placeres i ejendommens stueplan og på 1. sal mod Sønderbrogade, og med mulighed for lejemål i 2 etager. Den åbne og imødekommende stueplan vil indeholde et mix af butikker, der sørger for liv og variation i gaden. Alle lejemålene har masser af lys og indrettes med en loftshøjde på 3,5 meter i stueplan og 3,4 meter på 1. sal, færdigt gulv, personalefaciliteter og tekøkken. Den øvrige del af 1. salen indrettes til parkeringshus, og butikkerne på 1. sal har derfor mulighed for at etablere egen indgang direkte fra parkeringsdækket. Fra parkeringsdækket bliver der direkte adgang til gågaden via rullende trapper, ligesom der etableres trapper og elevator med adgang til fortovet rundt om ejendommen. Det bliver dermed muligt, at parkere bilen i anlægget og derfra få direkte adgang til områdets butikker i dagtimerne og restauranter og caféer i aftentimerne.

Butiksområdet i gadeplan er målrettet både de store kendte brands og mindre specialvare butikker. Her har man allerede oplevet stor interesse og forespørgsler fra flere kendte internationale brands og kæder indenfor fashion, elektronik, dagligvarebutikker, indretning og design, restauranter og caféer.

Der etableres ca. 900 parkeringspladser i forbindelse med opførelse af ejendommen.

Line Højvang Christiansen

Udlejningsdirektør/Leasing Director Commercial

Ring
+45 30 59 01 13

Skriv
Lhc@npv.as