Vejles nye shopping destination

Gammelhavn bliver et af byens nye varemærker, og kommer til at bestå af 29.000 m² butikker, 337 boliger, 10.000 m² offentlig bypark og ca. 900 parkeringspladser.

Blandingen af boliger, bypark, store boks-butikker, mindre specialvarebutikker og et rigt udbud af caféer og restauranter vil sikre liv både dag og aften i en af Jyllands stærkeste handelsbyer.

Gammelhavn vil fungere som en imponerende visuel indgangsportal til Vejle centrum, hvor kundestrømmen i området øges i forbindelse med etablering af forretningerne. Sønderbrogade omdannes til gågade således at den hyggelige og livligt besøgte gågade forlænges ned til Fredericiavej. Placeringen ud mod Fredericiavej sikre en stor synlighed, og det forventes, at der vil passere mere end 23.000 i døgnet.

Fra gågaden etableres moderne og let tilgængelige parkeringsforhold med mere end 900 parkeringspladser, hvorfra der er direkte adgang til gågaden via rulletrappe.

Vejle bymidte er også let at komme til for gående, cyklende og dem som kommer med offentlig trafik. Vejle banegård og trafik-terminal ligger blot 200 meter væk fra Gammelhavn, hvor alle regional- og lyntog standser. Her ligger også trafik-terminalen, hvorfra al offentlig trafik udgår og forbinder de nærliggende kommuner. Den nære offentlige transport vil derfor udgøre en naturlig trafikåre for byens besøgende og områdets beboere.

Gammelhavn har også en unik mulighed for at kunne tilbyde store butikker og kendte brands på en high street placering i gadeplan med lokaler på helt op til 10.000 m² midt i centrum af byen og med gode muligheder for at parkere direkte ved indgangen.

29.000

RETAIL

33.000

BOLIGER

900

parkeringspladser

10.000

bypark

Eksklusive boliger og masser af byliv

Vejle er blevet en populær by. Kommunen er i dag Danmarks sjette største og den har en af landets højeste befolkningstilvækster. Den livlige by trækker mere end 1.000 nye beboere til hvert eneste år, og man regner med, at der inden for en radius af en times kørsel rundt om den jyske handelsby er mere end 600.000 arbejdspladser.

Boligområder med central placering er eftertragtede, og derfor etableres der oven på butiksområdet over 300 eksklusive boliger med store lyse rum, altaner og god adgang til den grønne bypark. Alle boliger har høj kvalitet, både når det kommer til indretning og udstyr. Der er tænkt over at skabe rammerne for det fulde pulserende storbyliv i Gammelhavn, både med boliger, butikker og bespisning.